skip to Main Content

Бабинден 2021г.

На  21 януари – Бабинден по традиция район „Връбница“- СО поздравява  своите  най- малки жители  в началото на Новата година.

На 1 януари  2021г.  в 5,28 ч.  проплаква първото бебе – момченце  за тази година, родено в  Специализираната болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом“ , наречено с красивото  име Радостин.   Той е роден  по естествен път и е с класическите мерки 3,650 кг и 52 см. За щастливата майка Даниела Каназирова  момченцето е второ дете, двамата  са в отлично здраве благодарение на дежурния екип под ръководството на д-р Ирена Шикова и акушер Евелина Първанова.Бащата  заедно с акта за раждане получи плакет и подарък от името на Кмета на район „Връбница“ – СО.

Най- малкият жител на с.Волуяк   е момченце,   родено на 27 декември 2020г. под професионалните грижи на д-р  Алае-еддин Зауи в родилното отделение на „МБАЛ-Уни Хоспитал“ – Панагюрище . Детенцето  е с  тегло 3,230 кг и ръст 50 см. Това е първата  рожба  на младата майка Таня Красимирова, което ще носи името Димитър.

Още едно момченце – Даниел  е най- малкия жител на с.Мрамор.Той  се ражда  в  СБАГ „Майчин дом“ и за младата майка Йоана  Йорданова  той е второ дете. Момченцето тежи 2, 640 кг  и 48 см. Майката и детето се чувстват в добро здраве и  ни посрещнаха  пред  техния  дом.

На всички  малчугани  и на техните семейства пожелаваме много радостни моменти, съпроводени със здраве и щастие!

Babinden-3
Babinden-1
Babinden-2
Back To Top