skip to Main Content

До дни предстои да отвори врати новата сграда към ДГ №176 „Зорница“ в село Мрамор

До дни предстои да отвори врати новата сграда към ДГ №176 „Зорница“ в село Мрамор. В нея обособихме помещения за две групи, физкултурен салон, здравен кабинет, изолационна и кухня към детската градина, с всички необходими условия за отглеждане, възпитание и съвременно обучение на децата”, съобщи кметът на район “Връбница” Младен Младенов.
Всички сградни инсталации са проектирани с оглед на максималното намаляване на енергийните разходи. Отоплението ще се осъществява чрез котел на пелети, а битовото горещо водоснабдяване е подсигурено и с възможност за електрозахранване в случай на авария.
В момента се монтират мебелите, които са безопасни и ергономични, защитени от преобръщане и наранявания, съобразени с възрастта на децата. Изработени от материали, които са издръжливи, износоустойчиви, екологични и безвредни. Покритията им позволяват лесно почистване и дезинфекциране.
С влизането в експлоатация на новата сграда ще се осигурят 50 допълнителни места във филиал с. Мрамор на ДГ № 176 „Зорница“.
Back To Top