Награждаване на победителите в Ученически игри 2013/2014

На 6 юни 2014г. 74 СОУ „Гоце Делчев” беше домакин на ежегодното награждаване на  победителите  и закриване   на Ученически игри 2013/2014г. в район „Връбница”. На церемонията присъстваха класираните отбори по футбол, баскетбол, волейбол, тенис на маса, бадминтон и шахмат.

Церемонията по награждаването беше открита с ефектно изпълнение на мажоретния състав при 61 ОУ „Св.Св.Кирил и Методий” с ръководител Станислава Чапанова.След тях на сцената се качи чаровната Криси, възпитаничка на Камелия Данкова и звезда от реалити шоу, която изпълни няколко свои песни и беше аплодирана от публиката с бурни аплодисменти.Демонстрация на уменията си направиха и възпитаниците от клуба по таекуондо при 146 ОУ  „Св.Патриарх Евтимий” в с.Волуяк с  ръководител Емил Дечев.

Купи и плакети получиха представителите на отборите в шест вида спорт, класирали се на челните три места от различните училища на територията на  района.

За дългогодишна и всеотдайна работа  за развитието на спорта  бяха наградени              г-н Стоян Симеонов, учител в 74 СОУ „Гоце Делчев”, г-н Сабин Минчев, учител в ЧПГ „Дружба” и г-жа Ненка Георгиева, директор на 74 СОУ.

Отличията бяха връчени от Иво Захариев, специалист  от отдел "Образование, социални дейности, култура и спорт" към Район „Връбница”.

Училищен първенец в Ученически игри 2013/2014г. е  74 СОУ „Гоце Делчев” с 14 първи места.

Празникът завърши с кръшни български танци, изпълнени от учениците от 74СОУ „Гоце Делчев”, с ръководител Донка Йорданова.

Наградените  ученици и присъстващите  останаха с много положителни емоции, усмивки и настроение от заслужените награди.

Снимки, можете да разгледате тук