Новини

Качено на 02/06/2015г.

1 юни - Ден на детето


С пъстър празник бе отбелязан Деня на детето на 1 юни в ж.к. „Обеля”, район „Връбница”.

В 17.30 часа Кметът на Район „Връбница” – г-н Младен Младенов се обърна към най – малките жители на района – децата, като им честити Международния ден на детето и им пожела много усмивки и весело настроение.

Официален гост на празника беше г - жа Снежана Дукова – народен представител.

След официалното откриване г – н Младенов връчи наградите на отличените участници в конкурса „Пролетна магия” по повод празника на Района и християнския празник „Цветница”. Те получиха  предметни награди и грамоти за своето творчество в две области – изобразително изкуство и литература.

За доброто настроение на малките гости на празника се погрижиха нашите приятели от Школата за атракционно изкуство при Националния дворец на децата, с ръководител Бойчо Костадинов.

Районната администрация осигури специална изненада за малчуганите  – детски кът за рисунки върху лице осъществено от младите художнички Вероника Игнатова и Антоанета Колева, които с много любов и търпение рисуваха избраните от самите деца рисунки.

Увеселителните атракциони  допълнително донесоха радост от забавленията на малките палавници и техните родители.

В края на концерта г-н Младен Младенов  пожела на децата весела ваканция, игри, забавления  и още такива празници.

Районната администрация отправя специални благодарности към  всички, които помогнаха да се сътвори един запомнящ се от децата 1 юни – Бойчо Костадинов и децата от Школата, Вероника Игнатова, Антоанета Колева, Настоятелството на НЧ „Св.Иван Рилски – 1922” и на всички деца.

Последно публикувани