Новини

Качено на 16/05/2014г.

Випуск - 2014


На 15 май 2014г. в 10.30 часа удари последният учебен звънец за абитуриентите от СОУДНЗ  "Луи Брайл" - Випуск 2014. Тази година успешно приключиха обучението си шестима възпитаници на училището. По традиция се проведе тържествено изпращане на абитуриентите. Сърдечно слово към тях отправи г-жа  Белокапова - директор на учебното заведение. Успешно реализиране в живота им пожела   г-н Младен Младенов, Кмет на Район „Връбница“.


От 11.00 часа  в  актовата зала на 140 СОУ „Иван Богоров“  радостно очакване беше обзело и  екипа от преподаватели и дванадесетокласници. Под звуците на химна на Република България беше внесено знамето  на училището, което с ритуал бе предадено на новоизбраните знаменосци.

 

С празничен поздрав към присъстващите се обърна г-жа Мая Зафирова, директор на училището .

 

Официални гости на събитието бяха г-н Младен Младенов, Кмет на Район „Връбница“,   Юрий Златков, директор на ЧОУ „Дружба“, Мария Вълева, зам.директор на ПДУД на ЧПГ „Дружба“, бивши и настоящи учители на Випуска и родители.

Г-н Младен Младенов лично поздрави завършващите зрелостници и им връчи поздравителен адрес с думите:

Уважаеми, млади приятели съхраните в себе си не само знания и спомени, а отговорност и любов към хората и любознателност към света. Уверен съм, че като млада генерация образовани личности ще работите за утвърждаването на България в Европейския съюз“.

Всеки един от зрелостниците получи паметна грамота, а шестима от зрелостниците и грамоти за отличен успех.

Много емоции предизвикаха кадрите, които върнаха учениците и преподавателите   назад във времето  към  първите им училищни години, които бяха презентирани в залата.

Топли думи на благодарност поднесоха абитуриентите към г – жа Райнова – класен ръководител.

Специален поздрав към дванадесетокласниците бяха подготвили техните по – малки съученици.

Развълнувани и със сълзи на очи зрелостниците поканиха на сцената своите преподаватели и  подариха цветя и грамоти - номинации за „най-добър учител“.

 

Тържеството завърши с песента „Учителко любима“  в изпълнение на  Ангелина Николова - бивша  възпитаничка на училището.


Последният звънец удари за Випуск 2014.

 

С пожелания "На добър час", г – жа Зафирова символично плисна менче с вода  и  пожела на младежите и девойките успех и късмет в живота.

 

Снимки, можете да разгледате тук

Последно публикувани