Новини

Качено на 21/11/2016г.

Конкурс "Моето послание към българските деца"


Скъпи  приятели,

за поредна година МКБППМН при район „Връбница” като ангажирана в дейностите по превенция на детското асоциално поведение, съгласно утвърден План за превантивна дейност  през 2016 година  обявява   конкурс за творческа изява „Моето послание към българските деца“. Целта ни е да помагаме за развитието на творческия талант на децата и да реализираме ранна превенция на асоциалното поведение на учениците.
Помагайки за усъвършенстването на естетическата култура на децата вярваме, че те стават по-подготвени за света, който ги очаква.

 

За организаторите е важно децата да изпитат радостта от досега с изкуството и неговото предизвикателство. Осъзнатият, макар и малък успех може да повиши тяхната увереност в личната им способност. Това подобрява емоционалното им състояние.

Творбите могат да бъдат в един от следните варианти:

  • за литература – текстово послание в стихотворна или есеистична форма с големина до една страница при шрифт по избор и размер на буквите  10,
  • за  рисунка , придружена от кратък текст /относно идеята на посланието/;
  • приложна творба, придружена от кратък текст/относно идеята на посланието/
    В надпреварата за  творческа изява   право на участие имат ученици от II до VIII  клас от училищата, намиращи се на територията на район „Връбница”.Конкурсът е индивидуален.


Творбите за участие в конкурса се приемат до 5 декември 2016 г. като прикачен файл на следния електронен адрес poli_at77@abv.bg или в сградата на район „Връбница” , ет.3,ст.307 съгласно  регламента на конкурса.Още  за  конкурса вижте ТУК.

Очакваме Ви с голямо нетърпение!

Последно публикувани