Новини

Качено на 19/09/2013г.

НА ДОБЪР ЧАС!


На 16 септември  във всички училища на територията на район „Връбница“  под звуците на химна и пред българското знаме с цветя и празнично настроение деца, учители и родители отбелязаха началото на новата 2013 – 2014 учебна година.

Първият звънец с трепетно вълнение очакваха 346 първокласници. Празнично облечени, малко плахи, но щастливи, те бяха въведени в училище по стар български обичай с менче вода, здравец и с пожелания за здраве и успехи. На прага на класните стаи ги посрещнаха с питка и мед не по – малко развълнуваните им първи учители. На чиновете ги очакваха новите им приятели – букварите. За тях бяха  осигурени подаръци - безплатни тетрадки и пособия от Агенция НИА, ЕООД и Дирекция „Образование”, Столична община.

Гости на тържеството в 175 ОУ „Васил Левски” в с.Мрамор бяха г – жа Даниела Бобева – Вицепремиер и г – н Младен Младенов – Кмет на Район „Връбница“.

Представители на районната администрация поздравиха името на г – н Младенов учителите, учениците и родителите в останалите училища.

В своето поздравление г – н Младенов заяви, че „приоритет в работата на Районната администрация  винаги е  и ще бъде образованието, защото за просперитета на България са необходими образовани, знаещи и можещи личности, конкурентноспособни и справящи се с всяка житейска ситуация!“

Училищният звънец възвести новото начало.

Да пожелаем на всички ученици и педагози успешна учебна година!

Галерия със снимки можете да разгледате ТУК

Последно публикувани