Новини

Качено на 11/06/2013г.

„С ГРАЦИЯ, ФИНЕС И КРАСОТА ПРЕЗ ЕВРОПА”


На 08.06.2013г. от 18.00 часа  в салона на читалище „Св. Иван Рилски-1922” с. Мрамор  район  „Връбница” – Столична  община, бе представен детски танцов спектакъл „С грация, финес и красота през Европа”, който беше реализиран с финансовата подкрепа на Дирекция „Култура” – Столична община.

Спектакълът е събитие в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата през 2019 г.

В продължение на два часа многобройната публика имаше възможност да се наслади на изпълнения, обединяващи различни направления на танцовото изкуство – класически балет, характерни танци и модерни съвременни техники.

Развитието на сцените премина през погледа на едно малко дете, което неусетно в съня си попадна в различни държави от Европа, като на края се завърна отново в нашата прекрасна родина България.

Участници в спектакъла бяха децата от балет Терпсихора при читалище „Св. Иван Рилски-1922”  с. Мрамор  и 31 СУЧЕМ „Иван Вазов”  гр. София.

Режисьор, постановчик и хореограф на спектакъла е Теодора Байчева с помощник-хореографи Джулия Йорданова и Йоана Шишманова.

Можете да разгледате всички снимки от събитието ТУК.

Последно публикувани