Новини

Качено на 13/11/2017г.

Известие за планирано спиране на водата


Известие за планирано спиране


На 14 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Баба", кв. „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Баба“ от бул. „Сливница“ до ул. „Връх Манчо“.

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - тук.
Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Баба“ ъгъла с ул. „Вълчо Георгиев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

“Софийска вода” АД

Последно публикувани