Новини

Качено на 06/10/2017г.

Известие за планирано спиране - 6.10.2017г.


Известие за планирано спиране

 

Уважаеми клиенти,

На 6 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Папрат“, с. Мрамор, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Папрат“ от ул. „Мичур“ до ул. „Васил Левски“
по ул. „Алеко Константинов“ от ул. „Папрат“ до ул. „Захари Стоянов“

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - тук.
Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Папрат“ ъгъла с ул. „Алеко Константинов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21.
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

“Софийска вода” АД

Последно публикувани