Новини

Качено на 26/04/2017г.

Конкурс за рисунка на тема "Да разлистим доброто"


Конкурс за рисунка на тема "Да разлистим доброто"

 

На  22 април 2017г. , в училищния двор на 61 ОУ „Св.Св.Кирил и Методий” се проведе конкурс за детска рисунка за учениците от училищата на територията на Район „Връбница” – СО.

 

В своите художествени интерпретации учениците представят по оригинален начин  посланията си  за това какво е добро и се провокира отговорно отношение  и избягване на рисково поведение.

 

В студения, но слънчев ден, в двора на училището – домакин, под звуците на любими детски песни малките творци започнаха да създават своите рисунки на асфалт и  платно. Материалите за конкурса бяха осигурени от Местната комисия за противообществени прояви на малолетни и непълнолетни. В конкурса участваха над 60 ученика от 61 ОУ „Св.Св.Кирил и Методий” и от 140 СУ „Иван Богоров”.

 

Победители в конкурса за рисунка на асфалт станаха учениците от 5в клас на 61 ОУ „Св.Св.Кирил и Методий” – Катрин Ивова Павлова и Васил Георгиев, а първото място за рисунка на платно грабна Цветелина Младенова, ученичка от 140СУ „Иван Богоров”.

 

За наградените участници на първо, второ и трето място е осигурена екскурзия до крепостта Цари Мали град на 13 май 2017г.

 

Наградите на участниците с поощрителни награди бяха връчени от г-жа Виктория Печева, секретар на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Последно публикувани