Новини

Качено на 07/08/2015г.

В район „Връбница“ беше даден старт на изграждането на ново обединено детско заведение


На 5 август 2015г. в Модерно предградие беше направена първа копка на ново Обединено детско заведение, което доказва, че социалната политика, насочена към децата и младите хора е приоритет в дейността на Столична община и Район „Връбница“.
Сградата ще е двуетажна с капацитет - 6 групи, от които 2 яслени и 4 градински. Тя ще бъде построена върху общински терен с площ 8538 кв. метра. Застроената площ ще е 1107,4 кв.м., а разгъната - 1846,51 кв.м. Ще разполагас физкултурен и музикален салон. Срокът за завършването й е 12 месеца.
На събитието **присъстваха представители на Столична община, служители на районната администрация, фирмата строител, граждани, медии.
Г- н Младен Младенов, Кмет на Район „Връбница“ пожела **успех и спорна работа на строителите, за да могат да зарадват с един нов дом още 150 деца, които ще се отглеждат и възпитаватв него с нужното внимание, загриженост и любов. **Той благодари на Столична община, на г – жа Фандъкова, на общинските съветници за подкрепата, която оказват, за да се реализират идеите на районната администрация за превръщането на район „Връбница“ в съвременен и благоустроен столичен район.

Последно публикувани