Качено на 02/03/2012г.

Откриване на 176 ОДЗ „Зорница”


На 27.02.2012г. се откри новата сграда на 176 ОДЗ в с.Волуяк.

Новото детско заведение е от голямо значение за младите хора и всички жители на с.Волуяк, защото то отговаря на порасналите нужди и увеличаващото се население на селището. Грижата за младите семейства, децата и подрастващите са основен приоритет на политиката, която провеждат СО и  район „Връбница”.

Детската градина бе построена, обзаведена и оборудвана за 5 месеца от фирма „Стар Сити”, а стойността на инвестицията е в размер на 1500000 лв. В нея ще бъдат обхванати 75 деца в две градински и една яслена група.

Скъпи гости на празника бяха: г – жа Йорданка Фандъкова – кмет на СО, д –р Тодор Чобанов – зам.кмет на СО, Снежана Дукова,  Красимир Ципов и Иван Божилов – народни представители, Татяна Георгиева, Денка Кушвалиева и Калоян Паргов – общински съветници, Мария Минчева – директор на дирекция „Образование” в СО, кметове на райони: Димитър Димов –„Надежда”, Миглена Веселинова – „Илинден” и Даниела Рачева – „Нови Искър”, Никола Казаков – председател на Държавната агенция за бежанците, служители на районната администрация, директори на учебни и детски заведения и много родители.

Г – н Младен Младенов – кмет на район „Връбница” благодари за безрезервната подкрепа  на на г – жа Фандъкова, на г – жа Ирина Савина – заместник кмет на СО, на г – жа Татяна Георгиева и фирмата – изпълнител.

Да ни е честита новата детска градина на с.Волуяк и нека в нея да се отглеждат и възпитават много здрави, умни, весели и щастливи деца!

snimka snimka snimka snimka

Последно публикувани